Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής τους..


Έξω το χιόνι έχει απλωθεί σαν ένα τεράστιο, άσπρο χαλί, που φωτίζει τα μάτια και τα αναγκάζει να κοιτάζουν με δέος. Μέσα, οι φλόγες από το τζάκι, η φωνή του Morrison και το κρασί, κάνουν τις συνθήκες πιo ζεστές. Τα τζάμια αρχίζουν να θολώνουν, τα κεράκια σιγοσβήνουν. Το μονό πάπλωμα, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά. Δεν θα σηκωθώ από δίπλα σου, από την αγκαλιά σου. Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εδώ, να σε κοιτάω στα μάτια και να σου χαϊδεύω τα μαλλιά...

Σαν ιδέα, καλή φαίνεται..!! Μπάκ του ριάλιτυ...
Χειμώνιασε. Κάνει κρύο, καιρός για δύο. Κάθε χρόνο, χόλυγουντ και τηλεόραση κατακερματίζουν τον κόσμο με  αυτή την ιδέα. Αλλά εμένα, εμένα όχι. Εμένα με χτύπησαν οι ραδιοφΟνικοί παραγωγοί.
Τους θεωρώ βασικούς υπεύθυνους για την κρίση που με πιάνει όταν μπαίνει ο Δεκέμβρης. Θυμάμαι σαν σχολιαρόπαιδο και εγώ, να έχω ξαπλώσει στο κρεβάτι και να ακούω ράδιο με τα ακουστικά μου, μέχρι να με πάρει ο ύπνος(δυστυχώς είχα αϋπνίες βλέπεις). Όσο όμως πλησιάζανε τα Χριστούγεννα, κάτι τους έπιανε. Ξεσκονίζανε τα πάνω-πάνω cds της ραφιέρας τους, κατεβάζανε δυό-τρείς συλλογές από το ίντερνετ με τίτλους όπως, 'Love me', 'Romantic Collection', 'Best Ballads Ever', και πηγαίνανε ολοταχώς για εκπομπή. Barry White, Scorpions, Marianne Faithfull και πολύ άλλοι, να σε βομβαρδίζουν τα αυτιά με λόγια αγάπης. Λόγια αγάπης ακόμα και στον χωρισμό. Το 'I can't live without you baby' να εναλλάσσεται με το 'So Sad' και για τελειωτικό χτύπημα να ακούς 'Unchained Melody'. Και σαν να μην έφτανε αυτό,  χιλιάδες μηνύματα ερωτευμένων ακροατών, να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι το μοναδικό μοναχικό όν σε ολόκληρη την πόλη. 
Αργότερα βέβαια,για να αποφύγεις το συναίσθημα, μεγαλώνεις, βρίσκεις το κατάλληλο άνθρωπο και είσαι και εσύ ένας από τους χιλιάδες ερωτευμένους ακροατές. Εγώ πάντως έκοψα το ράδιο. Πιό γρήγορο και πιό ανώδυνο.  
Υπάρχουν, όμως, νέα παιδιά, που δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο και θα ακούσουν ανυποψίαστα και φέτος τέτοιες εκπομπές. Γιατί κ.Παραγωγέ αγνοείτε τραγούδια, που όχι μόνο δεν σου δημιουργούν το παραμικρό πρόβλημα, αλλά διορθώνουν και τυχόν παλιά, όπως για παράδειγμα το άσμα.. 'Θα ζήσω ελεύθερο πουλί' ;    
Δικαιούνται και οι singles την δική τους συχνότητα τα Χριστούγεννα..!!!!
Χάσαμε την Lacta...δεν θα χάσουμε και το ραδιόφωνο..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.