Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Keb Darge and the Little Ediths - Legendary Rockin' R&B


Το τελευταίο καιρό, ένα νέο ρεύμα έχει βαλθεί να παιδέψει τους τζόκεϊ στη Μ.Βρετανία. Όχι, αυτή τη φορά δεν κυνηγάνε να προλάβουν μία καινούργια κυκλοφορία ή έναν νέο ψηφιακό ήχο. Ούτε κυκλοφόρησε ακόμα ένα από τα λογισμικά που με την εγκατάσταση τους, ο ρόλος τους περιορίζεται στο να βελτιώσουν τη κώμη τους. Αυτή τη φορά, και χαίρομαι που το λέω, πάνε πίσω..

Ήδη, αρκετοί Άγγλοι djs που ασχολούνται με τη funk, το καλοκαίρι που μας πέρασε, άλλαξαν το γνωστό ήχο της δεκαετίας του ΄70, με τον λιγότερο γνωστό, έως και άγνωστο, των R&Bs του '50 και του '60.
Φυσικό είναι να μιλάμε για μόδα, αλλά και πάλι, κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς, καθώς οι δισκογραφικές, θα σπεύσουν να κυκλοφορήσουν ανάλογα κομπιλέισιονς. Το πρώτο δεν άργησε.
Ο Keb Darge, που θεωρείται ως ο προπορευόμενος αυτής της σκηνής, κυκλοφόρησε το δικό του άλμπουμ με τίτλο 'Legendary Rockin’ R&B'. Σπάνια κομμάτια, κομμάτια που δεν έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, αποτελούν το πρώτο άλμπουμ από μια συλλογή που πρόκειται να συνεχιστεί άμεσα.
          A liitle taste.... Freedom Riders , Irish Rock , Lonely Travellin


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.