Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ιπτάμενη Κασέτα...


 Ανησυχίες προκάλεσε ο τελευταίος μήνας και παράξενους προβληματισμούς. Μπορεί να φταίει το κρύο, μπορεί το ότι η νύχτα κάνει την εμφάνιση της λίγο μετά το μεσημεριανό φαγητό, πολλά μπορεί να είναι υπαίτια. Το εβδομαδιαίο τσίπουρο-event της παρέας (copyrights δεν δίνω στον κ.Φιλλιπίδη..) και ο ημερήσιος καφές, συνδυάζονται με συζητήσεις παραλογισμού και επιστημονικής φαντασίας. Όπως είπε και ο Τζόνι, αν θα μας ακούσει κάποιος που δεν μας ξέρει, θα μας πάρει για τρελούς. 

Οι ανησυχίες όμως είναι αυτές που δημιουργούν τις καλύτερες ιδέες. Πολλές ιδέες, πάρα πολλά σχέδια, άσχετα που στο δεύτερο λεπτό τα περισσότερα κρίνονται απλά ανέφικτα. Ώσπου η ιδέα ήρθε από τον ξανθό προμόσιον μάνατζερ (άνευ αποδοχών) του μπλογκ. Αμέσως το τμήμα παραγωγής έπιασε δουλειά και το διαδικτυακό ραδιόφωνο του μπόγκσποτ έγινε πραγματικότητα. 

Φιλοξενείτε στο σέρβερ του 'listen2myradio' και θα μπορείτε να το ακούσετε από αυτή τη διεύθυνση..
                       sanpaliakaseta.listen2myradio.com

Η πρώτη εβδομάδα θα είναι κυρίως δοκιμαστική, μέχρι να καταλήξουμε στις ώρες και στον τρόπο λειτουργίας. Εν τω μεταξύ οι φιλόδοξοι παραγωγοί, ξεσκονίζουν τα μικρόφωνα και ξεκουράζουν τις φωνητικές χορδές τους. Κλείστε λοιπόν τις τηλεοράσεις και συντονιστείτε εδώ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.