Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Sex & Drugs & Rock'n'Roll...


' Sex & Drugs & Rock'n'Roll ' . Ολόκληρος τρόπος ζωής, κατάφερε να χωρέσει σε ένα ρεφρέν. Ρεφρέν που απεικονίζει τη ζωή του εμπνευστή του, Ian Dury. 
' Δεν ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους, αλλά σίγουρα από τους πιο ενδιαφέρων. '

Τα παιδικά του χρόνια ήταν άσχημα, έβλεπε σπάνια τον πατέρα του, στα επτά του χρόνια προσβλήθηκε από πολιομυελίτιδα και μετά την νοσηλεία του, μεταφέρθηκε σε Ίδρυμα για παιδιά με φυσικές και πνευματικές ανάγκες. Η ζωή του εκεί περιγράφεται ανυπόφορη λόγω των 'διαστροφικών' καθηγητών και των καθημερινών συνθηκών. Ακολούθησε η σχολή καλών τεχνών από την οποία έφυγε γιατί όπως είπε ο ίδιος, τα πήγαινε τόσο καλά, που κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να γίνει καλύτερος. Αργότερα βέβαια, πήρε το δρόμο που τον έκανε γνωστό και τον ανάδειξε ως έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς. Μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής σκηνής του '80 και μεγάλη έμπνευση για τις επόμενες.   

Η ζωή του χώρεσε στη μεγάλη οθόνη δέκα χρόνια μετά το θάνατο του. Με εξέπληξε θετικά η επιλογή και το αποτέλεσμα του Andy Serkis στο να υποδυθεί τον Ian. Σαν ταινία δεν συγκινεί, σαν φαν του Dury συγκινείσαι. Ιδού το trailer...








.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.