Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Wanda Jackson - The Party Ain't Over

Είναι η πριγκίπισσα του rock-a-billy της δεκαετίας του '50 με την δική της θέση στο Rock And Roll Hall of Fame. Το single της "Fujiyama Mama" έγινε επιτυχία ακόμη και στην Ιαπωνία. Έχει δουλέψει μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει ηχογραφήσει στο ίδιο στούντιο με τον Gene Vincent. Και αν δεν σας φτάνουν αυτά, μετά την διασκευή του "Let's Have a Party" από την ίδια, έβγαινε με τον Elvis Presley.
Την παραγωγή του άλμπουμ υπογράφει ο Jack White. H ορχηστρική υποστήριξη μόνο αστρική μπορεί να περιγραφεί καθώς βοηθάνε ο Carl Broemel από τους "My Morning Jacket", οι Jack Lawrence and Patrick Wheeler από  τους "Raconteurs" και οι Karen Elson, Jackson Smith, Ashley Monroe. Το άλμπουμ διαμορφώνεται από διασκευές παλιών κλασικών κομματιών και περιλαμβάνει δημοφιλή τραγούδια όπως το  "Shakin’ All Over", το "Thunder on the Mountain" του Bob Dylan καθώς και το "You Know I'm No Good" της Amy Winehouse. 
Οι κριτικές είναι διχασμένες και αυτό δεν είναι περίεργο. Παρόλο που η φωνή της 73χρονης πλέον Wanda έχει ακόμα αυτή τη γατίσια αλητεία, το άκουσμα κλασικών rock'n'roll και rock-a-billy τραγουδιών να περπατάνε πάνω σε mainstream γραμμές είναι για πολλούς εκνευριστικό.
 Προσωπικά θα δανειστώ έναν στίχο των Jethro Tull, "You're never too old to Rock'n'Roll", αλλά κα.Wanda, μήπως να το λήξουμε αυτό το πάρτυ ?


 . 
                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.