Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Pre-Reworks Event 2011


O Μάιος πλησιάζει, και λίγους μήνες πριν από το Reworks Festival (16 & 17 Σεπτεμβρίου 2011), έχουμε τη χαρά να σας «προθερμάνουμε», με τοPre-Reworks Event 2011!!!
   Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η καρδιά της μουσικής χτυπά στη Βίλκα,καθώς στις 14 Μαΐου διοργανώνεται το Pre-Reworks Event, με ζωντανές εμφανίσεις και dj sets, από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας house μουσικής σκηνής!!


   Στο φετινό line up, οι θρυλικοί Stereo MCs (EMI, UK), επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και ταράζουν τα νερά! Δυο χρόνια πέρασαν από τη μεγαλειώδη εμφάνιση τους στο Reworks 2009, και το come back των Stereo MCs στη σκηνή του Pre-Reworks, δεν περιλαμβάνει μόνο τις γνωστές τους επιτυχίες, αλλά και ένα νέο άλμπουμ γεμάτο εκπλήξεις!
   Μεγάλη επιστροφή και για ένα άλλο σπουδαίο δίδυμο, τους TheMartinez Brothers (Objektivity, USA)! Από τη Νέα Υόρκη στη Βίλκα…από τα κορυφαία clubs and festivals στο Pre-Reworks Event 2011! Mε uplifting house αισθητική σε απόλυτα χορευτικές μίξεις, αλλά και με ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, τη μοναδική Maya Jane Coles (Dogmatik, Mobilee, UK) στην παρθενική της εμφάνιση στην Ελλάδα, να ξεσηκώνει με την παρουσία της και το δυναμισμό της, οι The Martinez Brothers, αποτελούν σίγουρα τη διπλή πρόκληση!  
   Ακόμη, στο Pre-Reworks Event, ο Radio Slave (Rekids, UK) με fusion διάθεση και massive ηλεκτρονικό ήχο δονεί το dancefloor, παρέα με το Δανό tech house μαέστρο Martinez, στο soundtrack της άνοιξης, ενώ και ο δικός μας Ison, δίνει ελληνική γεύση στο total clubbing αίσθημα του μεγάλου αυτού γεγονότος!
   Περισσότεροι καλλιτέχνες, καθώς και οι τιμές εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν τοPre-Reworks Event για ένα warm up…που θα δώσει άλλη νότα στο πολυαναμενόμενο Reworks Festival 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.